Tečajevi za pse i vodiče


Tijekom cijele godine organiziramo tečajeve za Vas i Vašeg psa. Sadržaj i vrijeme održavanja tečajeva se prilagođavaju polaznicima, a cilj nastave je osposobiti vlasnike i pse za kvalitetan i sadržajan suživot.

 

Tečaj za početnike
Osnove poslušnosti (rad u grupi): uspostavljanje pravilnog odnosa sa psom, pravilno reagiranje prema psu u svakodnevnim situacijama, igra sa psom, opažanje govora tijela, osnove odgoja, socijalizacija sa drugim psima i ljudima; poslušnost; upoznavanje s osnovnim naredbama;

2 puta tjedno, 6 tjedana (600 kn).

Pasmina, predznanje ili vještina vlasnika i psa nisu bitni za početak rada. Također organiziramo tečajeve za štence i sasvim mlade pse – sadržaj nastave se uvijek prilagođava dobi psa.

 

Tečaj NP-OP (rad u grupi ili individualno)
Tečaj poslušnosti po nacionalnom programu Hrvatskog kinološkog saveza. Po završetku tečaja, polaže se ispit pred ovlaštenim sucem; uspjeh (bodovi i ocjena) se upisuje u Radnu knjižicu psa.

Termini, trajanje tečaja i cijena se određuju prema potrebama polaznika.

 

Tečaj NP-A (rad u grupi ili individualno)
Napredni tečaj poslušnosti po nacionalnom programu HKS-a. Po završetku tečaja, polaže se ispit pred ovlaštenim sucem; uspjeh (bodovi i ocjena) se upisuje u Radnu knjižicu psa.

Termini, trajanje tečaja i cijena se određuju prema potrebama polaznika.

 

Tečaj BH-VT (rad u grupi ili individualno)
Napredni tečaj poslušnosti po međunarodno priznatom programu FCI-a. Po završetku tečaja, polaže se ispit pred ovlaštenim sucem; uspjeh (bodovi i ocjena) se upisuje u Radnu knjižicu psa.

Termini, trajanje tečaja i cijena se određuju prema potrebama polaznika.

 

Detaljnije informacije o tečajevima možete dobiti četvrtkom u Klubu, od 19.30 do 21.00, ili direktno od našeg voditelja školovanja:
Ivan Jelavić, 098 676 388